Webbinar Profylax – trygg födsel

NYTT SÄNKT PRIS 1000kr/anmälan
(välj en deltagare när du bokar, bokningen är då giltig för dig och ytterligare en person)

Här får du ovärderliga verktyg för att våga lita på kroppen och vara i födandet närvarande och med ökad trygghet.

Under den här interaktiva kursen kan du i din egen trygga hemmiljö få chans att möta en av Babygruppens erfarna barnmorskor och i lugn & ro förbereda dig inför att föda barn.

Kursen hålls under två timmar och vår barnmorska finns online för att guida dig och svara på alla frågor. Vi blandar teori med praktiska övningar och fokus ligger på mentalförberedelse, andning, avslappning och partner/stöd person roll – varför det är optimalt att gå kursen tillsammans med den som ska vara med som stöd.

Kursen är rekommenderad från vecka 25. De flesta väljer att gå någon gång mellan vecka 30-36. Känner du dig orolig inför att föda rekommenderar vi att du går den runt vecka 30 så har du gott om tid på dig att öva andning och avslappning och att hitta strategier som funkar för dig.

För information kring samtliga smärtlindringsalternativ rekommenderar vi läsning på 1177 som har mycket bra information kring just detta.

Innan kursen mejlar vi ut vårt kurskompendie som vi varmt rekommenderar att du har kikat igenom innan kursen.

Gällande Friskvårdsbidraget så kan 1000kr kan dras av om du går kursen själv, är ni två som går kan ni ta 1/2 summan var.

Varmt välkommen på kurs med oss!

Babygruppens barnmorskor Åsa Holstein & Helena Ihre

Du är varmt välkommen att boka den här kursen oavsett var i Sverige du bor (eller utanför Sverige!).