Webbinar Profylax – trygg födsel

Pris: 1000kr/anmälan
BERÄTTIGAD FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG!
(välj en deltagare när du bokar, bokningen är då giltig för dig och ytterligare en person)

Här får du ovärderliga verktyg för att våga lita på kroppen och vara i födandet närvarande och med ökad trygghet.

”Vi deltog i ett Webbinar Profylax – trygg födsel och kände bägge två att det var så fint och tryggt att få chans att öva andning & avslappning hemma i vår soffa. Kursen var långt över vår förväntan och barnmorskan som ledde tog sig verkligen tid att svara på allas frågor”.

Under den här interaktiva kursen kan du i din egen trygga hemmiljö få chans att möta en av Babygruppens erfarna barnmorskor och i lugn & ro förbereda dig inför att föda barn.

Kursen hålls under två timmar och vår kunniga barnmorska finns med online för att guida dig och svara på alla frågor. Vi blandar teori med praktiska övningar och fokus ligger på mentalförberedelse, andning, avslappning och partner/stöd person roll – varför det är optimalt att gå kursen tillsammans med den som ska vara med som stöd.

Kursen är rekommenderad från vecka 25. De flesta väljer att gå någon gång mellan vecka 30-36. Känner du dig orolig inför att föda rekommenderar vi att du går den runt vecka 30 så har du gott om tid på dig att öva andning och avslappning och att hitta strategier som funkar för dig.

För att få ut maximalt av kursen är det bra att ha gått på den färdiginspelad födselförberedande föreläsning som erbjuds via Mama Mia eller Babygruppens GRATIS Förlossningskurs.

Zoom-länk skickas ut till dig i separat mejl 1 timme innan kursstart samt 24 timmar innan till den mejl du angav vid bokningen, har du inte fått mejl så kolla gärna skräpposten innan du mejlar oss.

Varmt välkommen på kurs med oss!