Profylaxkurs – trygg födsel – repetition

BERÄTTIGAD FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG
Pris: 745 kr/person

Denna kurs riktar sig till dig/er som gått en profylaxkurs sedan tidigare. Vi är övertygande om att man behöver förbereda sig väl inför en födsel även om man har gjort det en eller flera gånger förut. Att vara väl förberedd gör stor skillnad och med hjälp av de verktyg som du/ni får arbeta med ökar chansen för en trygg & positiv upplevelse av att föda barn. Fokus ligger på att hitta tillit till att kroppen kan och vet vad som ska göras när det väl är dags att föda. Vi ger dig/er möjlighet att träna andning, avslappning och olika beröringsövningar samt ger partner/stödperson verktyg för att underlätta för dig som föder. Kursen är framtagen av barnmorskor och baserad på aktuell forskning och gedigen erfarenhet och alla kursledare är barnmorskor.

Väntar du barn på egen hand rekommenderar vi varmt att du tar med den person som du vill ha med dig som stöd då du föder. Vi värnar om alla familjekonstellationer.

Det är lämpligt att gå kursen from gravditetsvecka 25.

Vill du inte gå i en grupp erbjuder vi även privatkurser profylax i vår fina lokal vid Stureplan alternativt hemma hos dig/er om du/ni bor i innerstan. För mer info kontakta oss på info@mamamiakurser.se