Online Gravidpilates

Berättigad för FRISKVÅRDSBIDRAG
Pris: 1590 kr/deltagare

Vår nästa Online Gravidpilates kurs startar efter sommaren den 5 september.

Mejla oss om du vill boka in dig på enskilda klasser!

Vår onlinekurs i gravidpilates är rolig, säker & effektiv träning som du kan göra i ditt egen trygga hemmiljö. Träning som hjälper dig att behålla styrkan och rörlighet under graviditeten. Rörelserna anpassas till den ”växande magen” och fokus ligger på lågintensivträning för bland annat den djupa bukmuskulaturen och för bäckenbotten – som spelar en så viktig roll under graviditet och födsel. Träningen hjälper dig även att fortare komma tillbaka till en stark och smidig kropp då barnet är fött.

Du kan boka kursen oavsett i vilken vecka du befinner dig i, många tränar pilates ända fram till BF. Om du skulle ha några komplikationer såsom rygg- eller bäckenrelaterade besvär går det bra att kontakta oss. En kurs består av 5 klasser á 60 minuter. Babygruppens instruktörer är specialutbildade i träning under graviditet. All träning sker under eget ansvar. Du behöver inga speciella redskap för att kunna delta.

Gör gärna i ordning en plats i ditt hem där du känner att du kan träna ostört. Vi rekommenderar att du tränar barfota, har du en yogamatta/träningsmatta kan du ta fram den (det går även bra utan) samt en filt & en kudde. En vattenflaska är också bra att ha nära!

Vi sänder via Zoom och länk skickas ut 24 timmar innan kursstart samt 1 timme innan.