Omdömen

Omdömen från nöjda kunder


Profylaxen var fantastisk!

Å jag vill bra tack för en helt FANTASTISK profylaxkurs. Vi var lite skeptiska när vi gick dit men nu känner vi oss så trygga & peppade inför att få barn.
-Lisa


Grymt bra!

Jag gick flera kurser hos er under min graviditet och vill bara att ni ska veta att ni är så grymma! Jag kände mig så himla förberedd och trygg när värkarna väl satte igång. Ni gör ett viktigt jobb!
-Madde


Top Notch!

Min partner och jag valde att gå en privat profylaxkurs med er. Lite dyrare än en vanlig profylaxkurs men så värt tyckte vi. Kursen skräddarsyddes helt efter våra behov dessutom var barnmorskan jätterolig så vi skrattade en hel massa. Helt enkelt TOP NOTCH – vi hade sån nytta av det vi fått lära oss, jag vet faktiskt inte om det hade gått lika bra utan kursen. Varmt tack!
-Frida & Johan


Tusen tack!

För att ni hjälpte mig hitta min tro på mig själv och min kraft. Jag gick både er gravidyoga och en profylaxkurs tillsammans med min partner och vi var verkligen det där super teamet som ni pratade om.
-Fredrika


Fantastiskt bra!

Å jag vill bra tacka för en helt FANTASTISK profylaxkurs. Vi var lite skeptiska när vi gick dit men nu känner vi oss så trygga & peppade inför att få barn.
-Stina