Mamma & Baby Yoga

BERÄTTIGAD FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG

Pris: 1484 kr

I vår är vår populära Mamma & Baby Yoga med Linnea Mitchell äntligen tillbaka i Babygruppens nya superfina studio på Engelbrektsgatan!

Babygruppens Mamma & Baby yoga är ett fantastiskt sätt att stärka och bygga upp kroppen inifrån och ut för dig som är nybliven mamma. Yogan hjälper dig att komma i form både fysiskt och mentalt efter graviditet och födande. Muskler som vi fokuserar på är bäckenbotten, mage och rygg. Ingen förkunskap av yoga behövs och vi arbetar i sköna och enkla rörelser som du kan göra tillsammans med ditt barn om hen är vake

Kursen består av 5 pass á 60min. All träning sker under eget ansvar.

Missat pass tas igen i mån av plats. Mejla oss på info@mamamiakurser.se så hjälper vi dig att hitta ersättningspass.

läs mer

-Ljudnivån och övningarna anpassas så träningen kan utövas med ditt barn. Skulle ditt barn sova under passet så går det bra att tag med liggdelen till vagnen.

-Du får gärna komma en liten stund i förväg och amma/mata ditt barn i lugn och ro, lokalen öppnar 10 min före passet börjar.

-Det är lagom att börja efter att ha varit på efterkontrollen med din barnmorska, dock tidigast 6 veckor efter födseln. Det går bra att träna tillsammans med ditt barn tills det har börjat att krypa.

-Alla träningsredskap finns på plats så som yogamatta osv. Av hygienskäl är det bra att tag med en egen sjal/filt och ha på yogamattan där bebisen får ligga.

Alla våra instruktörer är utbildade yogainstruktörer samt ”Stark, glad och gravid” certifierade.

Vagnen går att ställa ute på gården, tag med eget lås.

Covid – 19
Våra fysiska kurser hålls i mindre grupper så att det finns gott om utrymme att sprida ut sig i våra kurslokaler som städas noggrant efter varje kurs. Det finns även flaskor med handsprit, som du kan använda som komplement till den ordinarie handhygien.

Vi uppmanar dig som deltagare att endast endast komma till kurs om du känner dig fullt frisk samt att följa aktuella riktlinjer från Folkhälsomyndigheten. Samma regler gäller självklart för Babygruppens kursledare.

Det finns möjlighet att hålla avstånd mellan mattorna. Kuddar och filtar tvättas regelbundet. Yogamattorna rengörs med sprit både före och efter användning. Tag gärna med dig en egen matta och en handduk som du kan lägga över kudden.