Mamma & Baby Pilates

BERÄTTIGAD FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG
Pris: 1484 kr

Säker och effektiv träning för dig som vill komma igång efter graviditet och födsel så att du får den kraft du behöver i det nya livet. Pilates är träning för kroppens kärna/core. Vi lär oss att hitta tillbaka till kroppens grundplaceringar i liggande, sittande och stående och arbetar med övningar för att stärka upp bäckenbotten och inre muskulatur, främst i bålen. Du får hjälp så att du utför övningarna på rätt nivå för just dig.

Inga förkunskaper behövs.

Kursen består av 5 pass á 60min. All träning sker under eget ansvar.

Missat pass tas igen i mån av plats. Mejla oss på info@mamamiakurser.se så hjälper vi dig att hitta ersättningspass.

läs mer

-Ljudnivån och övningarna anpassas så träningen kan utövas med ditt barn. Skulle ditt barn sova under passet så går det bra att tag med liggdelen till vagnen.

-Du får gärna komma en liten stund i förväg och amma/mata ditt barn i lugn och ro. Lokalen öppnar 10 min innan klassen.

-Det är lagom att börja efter att ha varit på efterkontrollen med din barnmorska, dock tidigast 6 veckor efter födseln. Det går bra att träna tillsammans med ditt barn tills det har börjat att krypa.

-Alla träningsredskap finns på plats som yogamatta osv. Av hygienskäl är det bra att tag med en egen sjal/filt och ha på yogamattan där bebisen får ligga.

Alla våra instruktörer är utbildade personliga tränare samt ”Stark, glad & gravid” certifierade.

Vagnen går att låsa fast utanför lokalen.

Covid – 19
Våra fysiska kurser hålls i mindre grupper så att det finns gott om utrymme att sprida ut sig i våra kurslokaler som städas noggrant efter varje kurs. Det finns även flaskor med handsprit, som du kan använda som komplement till den ordinarie handhygien.

Vi uppmanar dig som deltagare att endast endast komma till kurs om du känner dig fullt frisk samt att följa aktuella riktlinjer från Folkhälsomyndigheten. Samma regler gäller självklart för Babygruppens kursledare.

Det finns möjlighet att hålla avstånd mellan mattorna. Kuddar och filtar tvättas regelbundet. Yogamattorna rengörs med sprit både före och efter användning. Tag gärna med dig en egen matta och en handduk som du kan lägga över kudden.