Mamma & Baby Core

BERÄTTIGAD FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG
Pris: 1484 kr

Kursen hålls även som interaktiv onlinekurs

Styrketräning för hela kroppen med extra fokus på hållning, och på att aktivera inre magmuskler och bäckenbotten på rätt sätt för att undvika skador/felträning. 

Ett helt fantastisk effektivt sätt att börja träna igen efter graviditet och födsel! Här får du chans att på ett roligt och säkert sätt hitta tillbaka till din inre stabiliserande stryka.

Ditt barn ligger på en yogamatta bredvid dig under passet och kan vara med i vissa övningar när hen är vaken.

Kursen består av 5 pass á 60min. Vi rekommenderar att du inte startar tidigare än 12 veckor efter födseln. All träning sker under eget ansvar.

Missat pass tas igen i mån av plats. Mejla oss på info@mamamiakurser.se så hjälper vi dig att hitta ersättningspass.

läs mer

-Ljudnivån och övningarna anpassas så träningen kan utövas med ditt barn. Skulle ditt barn sova under passet så går det bra att tag med liggdelen till vagnen.

-Du får gärna komma en liten stund i förväg och amma/mata ditt barn i lugn och ro, lokalen öppnar 10 min före passet börjar.

-Det är lagom att börja efter att ha varit på efterkontrollen med din barnmorska, dock tidigast 6 veckor efter födseln. Det går bra att träna tillsammans med ditt barn tills det har börjat att krypa.

-Alla träningsredskap finns på plats som yogamatta osv. Av hygienskäl är det bra att tag med en egen sjal/filt och ha på yogamattan där bebisen får ligga.

Alla våra instruktörer är ”Stark, glad och gravid” certifierade. Det innebär att vi erbjuder en säker och trygg träning och vårt mål är att inspirera nyblivna mammor till en hälsosam återhämtning efter förlossningen.

Vagnen går att låsa fast utanför kurslokalen.