Om MamaMia kurser

Kurser för dig som är blivande eller nybliven förälder

MamaMia kurser är ett samarbete mellan MamaMia och Babygruppen. MamaMia är Skandinaviens största mödravårdscentral med mottagningar i Stockholm och Skåne. Vi som arbetar på MamaMia har lång yrkeserfarenhet och hög specialistkompetens.

För oss är kvalitet allt

Alla som arbetar för oss är antingen barnmorskor eller specialister inom sitt område och våra kurser år granskade och kvalitetssäkrade av MamaMia och Babygruppen. På våra kurser kan du vara säker på att informationen som ges är medicinskt korrekt och baserad på den senaste forskningen. Vårt jobb är att ge dig värdefull kunskap och få dig att känna dig trygg, oavsett om du väntar barn eller är nybliven förälder. Om du har frågor kring vårt kursutbud så mejla oss på info@mamamiakurser.se

Babygruppen är ett kunskapsföretag som specialiserar sig på födselförberedande kurser. Sedan starten 2006 har vi utbildat tusentals föräldrapar. Vi som driver Babygruppen är två barnmorskor med en gedigen erfarenhet från mödravård och förlossning. Vi har under många år utbildat i profylax, amning och gravidyoga och brinner för det vi gör – för att vi vet att det vi lär ut funkar! Vi har glädjen att jobba ihop med ett gäng superkompetenta kursledare. Oavsett om du är förstföderska, omföderska eller nybliven förälder har vi någonting för dig.

Åsa Holstein

Leg. Barnmorska

VD

asa@babygruppen.se

08 – 662 06 30

Helena Ihre

Leg. Barnmorska

Utbildning & Utveckling

helena@babygruppen.se

08 – 662 06 30