Naprapatbehandling Gravid

Pris: 895 kr

Under graviditeten är det inte helt ovanligt att du kan känna obehag, ömhet eller smärta som kan leda till problem med att röra dig på det sätt som du tidigare kunnat. Ett besök hos en naprapat kan minska smärtan och återställa förmågan att vara fysiskt aktiv under hela graviditeten.

Det är en fördel att börja behandla orsaken till smärta redan i ett tidigt skede. Det finns inte några som helst risker för dig eller ditt barn med behandlingen som alltid utförs av en kunnig naprapat i lugn miljö och du kan börja med naprapatbehandling när som helst. Det här är en behandlingsform som är bra både i förebyggande syfte och som åtgärdsbehandling om du redan har besvär.

En naprapat arbetar evidensbaserat med flera manuella behandlingsmetoder i kombination. Först görs en grundlig undersökning av dina besvär därefter läggs en behandlingsplan upp i samråd med dig. Hos oss på Babygruppen behandlas du på en särskild bänk som är framtagen för den växande magen. Ofta får du även med dig en övning du kan fortsätta med hemma.

Specialpris!
Just nu kan du boka en naprapatbehandling för 895kr (ord pris 995kr).

En behandling är 50 min lång.

Avbokning måste ske senast 24 timmar före behandling för återbetalning.